Volgers

dinsdag 31 augustus 2010

Geboortekaart


Geboortekaart gemaakt voor de buurvrouw van mijn ouders. Het is een jongetje geworden met de naam: Jur.
Cardstock is van Stampin' Up in de kleuren: Real Red, Summer Sun, Brilliant Blue.
Stempels zijn ingekleurd met SU-markers en de ponsen die ik gebruikt heb voor de afdrukjes en randjes zijn ook van SU.
Het lint is van een onbekend merk.
Eigenlijk weer een eenvoudige kaart, maar door het kleurgebruik lekker fris!
Ben benieuwd naar jullie reacties...

zaterdag 28 augustus 2010

Butterfly Magnolia


Een eenvoudige, maar mooie kaart met een Magnolia afdrukje. Gekleurd met Copics, uiteraard :-D, uitgeknipt en zo geplakt dat het net lijkt alsof ze op het lint zit. Papier is van Stampin' Up, vellum weer door de BigShot gehaald en een mooie tekst erbij gedaan.
Wat vinden jullie ervan?

vrijdag 27 augustus 2010

Another Gorjuss Girl...


Ben er helemaal verliefd op, Gorjuss Girls...
Hele lieve stempels en ideaal voor het gebruik van de Copics...
Papier (groen en aquablauw) is van Stampin' Up, net als het lint en de bloemenpons. Randje is van een Martha Stewart pons en dan nog het designpapier van... (?)
Tekststempel komt van Inkerbellstamps (www.Stempelatelier.nl).
Lief kaartje, al zeg ik het zelf.
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden...

woensdag 25 augustus 2010

Enjoy the MomentWeer een Magnolia-kaart. Blijft leuk om in te kleuren met de Copics... :-D

Glitteraccenten aangebracht met Stickles en het papier/vilten bloemen zijn van Stampin' Up. Lichtgroene achtergrond is ge-embost met de Sizzixfolder (BigShot).

Geslaagd kaartje, bijna zonde om tzt naar iemand op te sturen... Hahaha!

Graag jullie mening!

dinsdag 24 augustus 2010

Easel-card


Mijn eerste easel-card geprobeerd te maken en persoonlijk vind ik 'm goed gelukt! Leuk om te maken!

Afdruk is ingekleurd met de Copics, tekst is van Inkerbellstamps, brads/kant/knoop uit eigen "voorraad" en de rest is van Stampin' Up.
Kleuren: Ruby Red, Pink Pirouette, Baja Breeze

Graag jullie mening!!!

Rondje Stampin' Up

Mijn "Rondje Stampin' Up:

De bovenste kaart is van de stempelset Forest Friends, afdrukjes gekregen van een vriendin van me (dank je wel, Joke!), bloemetjes van een Rub-on van SU en ook het papier en de tekst is van dit fantastische merk. Lief kinderkaartje.


Stempelafdruk is van Gorjuss Girls en ingekleurd met Copics, de rest is van SU. Kleuren matchen goed samen. Deze bloemen-stempelset heb ik een keer geleend van mijn vriendin Simone en ik wil hem dolgraag zelf nog hebben. Multifunctioneel.


Behalve het lint is ook dit héle kaartje (10x10cm) van Stampin' Up. Mooi door zijn eenvoud...
Ik hou wel van deze kleurencombinatie, heb al meer van dit soort kaartjes gemaakt.


Behalve de brads weer helemaal SU... Love it! ;-)
Ben wel benieuwd wat jullie ervan vinden.donderdag 19 augustus 2010

Elfje...Kaart gemaakt voor de verjaardag van een blogger die ik volg en meteen voor de "Candy" die ze weggeeft. Aangezien ze vanavond een winnaar "trekt", vond ik dat ik mijn inzending wel kon plaatsen. Ik vind het een vrolijke kaart geworden, maar manlief vond 'm wat druk. Het is ook wel een wat drukkere kaart dan ik normaal gesproken maak, maar wel leuk om het eens op deze manier te doen.

Het afdrukje is ingekleurd met de Copics. Tekst-stempels, vilten bloemen, blauw papier en bloemenstempels zijn van Stampin' Up. Achtergrond ge-embost met de BigShot en de bloemen opgeleukt met bloemkernen en brads.

Ben benieuwd naar jullie reacties...

woensdag 18 augustus 2010

Artemio meisje


Kaartje wat ik heb gemaakt voor een afscheid van iemand. Veel Stampin' Up gebruikt, behalve het designpapier in de "lijst", de knoopjes en de stempel van het meisje met bloem. Die heb ik trouwens wel ingekleurd met SU markers... ;-) Ben er wel erg tevreden over. En jullie??

dinsdag 17 augustus 2010

Stampavie Beertje

Deze kaarten vond ik nog in mijn "archieven".
Beide beertjes zijn ingekleurd met aquapotloden en ik heb de vlinder qua kleur aangepast aan de rest van de kaart. Zo past de stempel altijd bij de kaart.
Verder heb ik wat details van Stampin' Up gebruikt en de beide teksten op de onderste kaart zijn van Inkerbellstamps.
De bovenste kaart is 10 x 10 cm en de onderste 13,5 x 13,5 cm.

maandag 16 augustus 2010

Gorjuss GirlsVandaag eens geen Magnolia, maar Gorjuss Girls.

Ingekleurd met mijn aquapotloden, achtergrondstempels zijn van Stampin' Up, randje kant, mooie tekst erop en in de hoek een pons van Martha Stewart.


Deze kaart heb ik voor mijn moeder gemaakt voor moederdag (long time a go.. hahaha!)
De vilten bloemen, paars en geel papier en de tekst zijn van Stampin' Up, lint onbekend evenals het bloemenkadertje. Maar al met al een geslaagd kaartje, vind ik.

Ben benieuwd naar jullie reacties...

zondag 15 augustus 2010

Stampin' Up

Kaart gemaakt van alleen maar Stampin' Up. Kleuren: Apricot Appeal en Brocade Blue. Randenpons is van Martha Stewart en de brads zijn niet van SU. Vond het wel een uitdaging om niets anders dan Stampin' Up te gebruiken, ik ben altijd snel geneigd om andere dingen (zoals Magnolia's of Gorjuss Girls) toe te voegen.

Deze is ook voornamelijk van Stampin' Up, alleen het lint, de brad en de pearls niet.
Kleuren: Taken with Teal en Apricot Appeal.

Ben benieuwd wat jullie van deze kaarten vinden, hele andere stijl dan de vorige kaarten die ik heb laten zien.

zaterdag 14 augustus 2010

"Vlinder"MagnoliaWeer een Magnolia-kaart, ik blijf ze fantastisch vinden... Ingekleurd met Copics, rode papier, tekststempel en vlinderstempel zijn van Stampin' Up en het label is gemaakt met de BigShot. Designpapier vond ik er goed bij passen. Al met al een hele mooie kaart, al zeg ik het zelf... ;-)

vrijdag 13 augustus 2010

Hier nog een lief Magnolia kaartje van 10 bij 10 cm. Ingekleurd met Copics en de rest is van Stampin' Up, behalve het designpapier. De borders om de Magnolia heb ik met mijn BigShot gemaakt en een beetje bijgeknipt om het mooie dunne randje te krijgen.

Gisteren weer wat verkocht via Marktplaats, dus ik hoop morgen nog tijd te vinden om naar de hobbywinkel te gaan voor nieuwe Copics... Heb nog een paar kleuren nodig. :-) Wat een straf... Hahaha!!!

Fijne avond allemaal!!

woensdag 11 augustus 2010

Toegift...


Omdat het al weer een paar dagen geleden is dat ik voor het laatst een kaart hier geplaatst heb, hier een toegift. Mijn tweede kaart van vandaag heb ik gisteren speciaal voor mijn allerbeste vriendin gemaakt, zij heeft vandaag haar ogen laten laseren. Dus bij deze: Van harte beterschap, meid!!
Stempel is van Magnolia, ingekleurd met aquapotloden, papier en bloem van Stampin' Up, knoopjes onbekend, tekststempel van (...) en designpapier moet ik jullie ook schuldig blijven... Hahaha!!!
Ben benieuwd naar jullie reacties!

Kaart voor mijn ouders

Deze kaart heb ik dit jaar gemaakt voor mijn ouders, omdat het vorige week 6 jaar geleden is dat mijn zusje is overleden. Het meisje met kat is een Gorjuss Girl en de tekst komt bij Inkerbellstamps vandaan. Het papier is van Stampin' Up en het designpapier komt uit een papierblok. De tekst spreekt voor zich...

zondag 8 augustus 2010

C.C. Design


Kaartje gemaakt voor een lieve vriendin. Alles is van Stampin 'Up (papier, tekst-stempeltjes en lint), behalve de brads en natuurlijk het afdrukje van CCD. Dat heb ik trouwens ingekleurd met de Copics, ik word er steeds handiger in! ;-) Voor de randen en hoeken heb ik een Martha Stewart pons gebruikt.

donderdag 5 augustus 2010

Hoi, mensen!

Zijn er nog belangstellenden voor een workshop Copic Markers van Nicole Verkooijen?

Deze wordt gehouden op 23 oktober bij mij thuis.
Inclusief gebruik van materialen/copics en voor de lunch wordt gezorgd. Ook heb ik de koffie en thee klaarstaan met wat lekkers erbij, natuurlijk!

De tijd: 11.00uur-ong. 15.00uur
Kosten en plaats: op te vragen bij mij

Ik hoor het graag!

Groetjes, Sandra

maandag 2 augustus 2010

3 augustus... :-(


Aangezien het morgen alweer 6 jaar geleden is dat mn zusje is overleden, vond ik het wel toepasselijk om een kaart te plaatsen die ik vorig jaar voor mijn ouders gemaakt heb.
Het blijft een moeilijke dag, alhoewel eigenlijk alle dagen moeilijk zijn, maar de wetenschap dat we die dag allemaal samen zijn, maakt me sterk genoeg om de dag door te komen...

zondag 1 augustus 2010Kaartje gemaakt voor mijn nichtje die pasgeleden met haar man en hond verhuisd is.

Alles is van Stampin' Up, behalve het lintje, de brads en de stempel met het huisje. Deze laatste is van het merk Paper Salon, daar heb ik een compleet kitje stempels van, voor elke gelegenheid 1.

Een klein, maar fijn kaartje.